Εταιρία

ΠΡΟΦΙΛ

Για τις πιο θερμές σας ευχές, 
τις πιο λαμπερές σας εκπλήξεις,
τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές

Η δραστηριοποίηση της εταιρίας «Q JEWELLERY» στην αγορά της Θεσσαλονίκης ξεκινά το 1980, με την ίδρυση του πρώτου καταστήματος στην οδό Τσιμισκή, στην καρδιά της πόλης. Διαγράφοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία στην εμπορία κοσμημάτων και ρολογιών, η εταιρία εξελίχθηκε σε μια δυναμική επιχείρηση, με προτεραιότητα την ικανοποίηση κάθε πελάτη.

Ψυχή και νους της εταιρίας ο ιδρυτής/ιδιοκτήτης, Νίκος Τσαουσίδης, ο οποίος με τις επιλογές του κατόρθωσε να αναδείξει την «Q JEWELLERY» και να την εδραιώσει ως μία από τις πλέον αξιόλογες και διαχρονικές παρουσίες του εμπορικού κόσμου.

Με πελατολόγιο εξαιρετικά ευρύ και τρία καταστήματα κοσμημάτων στη Θεσσαλονίκη, η «Q JEWELLERY» παραμένει πιστή στη φιλοσοφία του κοσμήματος.

Κάθε κατάστημα αποτελείται από 3 διαφορετικά τμήματα, καθένα με τη δική του ταυτότητα.

LadyQ: Εντυπωσιακά κοσμήματα και ρολόγια, σε κλασικές φόρμες αλλά και μοντέρνες γραμμές, που προσθέτουν τη δική τους πινελιά διακριτικής πολυτέλειας για τη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει στο χρόνο.

ManQ: Ρολόγια, αξεσουάρ και δώρα, που ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές επιθυμίες του δυναμικού άντρα του σήμερα

BabyQ: Παιχνιδιάρικα δωράκια, κοσμήματα, σταυροί και φυλαχτά για τους μικρούς μας φίλους, που πρωταγωνιστούν πάντα στις ζωές και τις καρδιές μας!