Οι Προτάσεις ΜαςΜονόπετρο

Μονόπετρα

Έχετε πάρει τη μεγάλη απόφαση, είναι η γυναίκα της ζωής σας και θέλετε να της το δείξετε. Για περισσότερα από 500 χρόνια η πρόταση γάμου συνοδεύεται με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι σαν απόδειξη αγάπης. Η γυναίκα της ζωής σας αξίζει μόνο το καλύτερο και μόνο αυτό επιθυμείτε για αυτήν. Είναι όμως τόσες οι επιλογές και δύσκολη η επιλογή που η απόφαση σας προξενεί πονοκέφαλο, ίσως και μια ανησυχία. Θα της αρέσει ή όχι; Θα χαρεί; Θα πει το ναι;
Μονόπετρα

Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να γίνει ευχάριστη αυτή η διαδικασία. Με καλοσύνη και ευγένεια μα πάνω απ’ όλα με την εμπειρία μας μπορούμε μαζί να βρούμε το τέλειο μονόπετρο για τη μέλλουσα σύζυγό σας. Σας παραθέτουμε εδώ απαντήσεις σε κάποιες από τις πιθανές απορίες σας.

Βρείτε το δικό σας μονόπετρο ...


======================================================================================

Γέννηση


baby

Με τον ερχομό του νέου μέλους σε μια οικογένεια γεννιέται μια δυνατή επιθυμία σε γονείς και συγγενείς να προσφέρουν στον μικρό τους άγγελο ό,τι πιο πολύτιμο και όμορφο υπάρχει, στην αναζήτηση λοιπόν ιδιαίτερων και μοντέρνων κοσμημάτων επιλέξαμε μία πολύ ξεχωριστή συλλογή, σε πλήθος σχεδίων, τιμών και στυλ το οποίο ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα!

Κατά παράδοση σε κάθε γέννηση ενός παιδιού οι νονοί, γονείς, παππούδες «χρυσώνουν» το μωρό, ώστε να είναι τυχερό και να προστατεύεται από τον Θεό.

Δείτε τις προτάσεις μας για κοσμήματα γέννησης ...


======================================================================================


Βάπτιση

417948

Η Βάπτιση είναι το δεύτερο μεγαλύτερο Μυστήριο μετά τον Γάμο και ο μεγάλος πρωταγωνιστής εδώ μετά το μωρό είναι ο Σταυρός της Βάπτισης!

Σαν ένα από τα πιο μοντέρνα κοσμηματοπωλεία έχουμε καταξιωθεί στο χώρο της βάπτισης και αυτό διότι διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή σε Σταυρούς και όλα τα είδη δώρου που αφορούν την Βάπτιση! Επιλέξτε απ’τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο Σταυρούς πολυτελείας ανάλογα με το στυλ, το γούστο σας και την ιδιαιτερότητα που θέλετε να έχει.
417945
404643

Μη ξεχνάτε πως η Βάπτιση δεν αφορά μόνο τον Νονό και την Νονά και εσείς που είστε συγγενείς, οι φίλοι μπορείτε να τιμήσετε το νεοφώτιστο με το ιδιαίτερο δώρο σας!

Δείτε όλες μας τις προτάσεις σε Σταυρούς Βάπτισης και Δώρα Βάπτισης ...


======================================================================================

Λίστα Βάπτισης 


Μετά από επιθυμία πελατών µας, με τους οποίους έχει δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια της πολυετούς μας παρουσίας στο χώρο του ποιοτικού κοσμήματος, δημιουργήσαμε τη Λίστα Βάπτισης babyQ.
Είναι ένας θεσμός πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό, όπου οι γονείς μπορούν να διαλέξουν µόνοι τους τα δώρα / αντικείμενα που επιθυμούν να τους θυμίζουν αυτήν την ξεχωριστή ημέρα. 
Με τη Λίστα Βάπτισης babyQ, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε δώρα πολύτιμα και διαχρονικά, δώρα των οποίων η αξία θα αυξάνεται µε το πέρασμα των χρόνων. Με την τεράστια ποικιλία που διαθέτουμε και την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού µας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε. 


Εκτός από τα παιδικά κοσμήματα όπως ταυτότητες, σκουλαρίκια, βραχιολάκια, κρεμαστά, φυλαχτά, γούρια κλπ θα μπορούσατε να επενδύσετε σ’ ένα κόσμημα για το παιδί σας που θα φορεθεί όταν θα έχει μεγαλώσει και θα μπορεί να εκτιμήσει την αξία του, τόσο την πραγματική όσο και τη συναισθηματική. 


Μάθετε περισσότερα για τη Λίστα Βάπτισης ... 


======================================================================================


Για το Παιδί

Παιδικά Κοσμήματα

Η γέννηση ενός παιδιού σηματοδοτεί μια καινούρια ζωή για τον γονιό, όλα πλέον περιστρέφονται γύρω από το αγγελούδι μας και έχουμε την απόλυτη ανάγκη να του προσφέρουμε τα καλύτερα και τα ποιοτικότερα πράγματα. Στον τομέα των παιδικών κοσμημάτων είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί διότι όλα έχουν κατασκευαστεί από χρυσό και ασήμι με λεπτομέρειες από σμάλτο, υλικά τα οποία δεν προκαλούν αλλεργία στο δέρμα. Υπάρχουν κοσμήματα για όλους, ωστόσο η προσοχή επικεντρώνεται στις μικρές κυρίες στις οποίες απευθύνονται κυρίως τα κοσμήματά μας. Βραχιολάκια, ταυτότητες, κολιεδάκια, σκουλαρικάκια, δαχτυλίδια και όλα όσα φορούν οι μεγάλες κυρίες υπάρχουν και για τις μικρές. Διαχρονικά σχέδια που μπορούν να φορεθούν όχι μόνο από μικρά παιδιά, αλλά από δεσποινίδες ή ακόμη και από μοντέρνες μητέρες.

Περισσότερα Παιδικά Κοσμήματα ...