Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

What's Your Name?

Η Q-Jewellery όπως πάντα πρωτοποριακή στο χώρο του κοσμήματος σας προσφέρει τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας κολιέ ή βραχιόλι. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες καθώς οι επιλογές προσωποποίησης του δικού σας κοσμήματος είναι δεκάδες.
Ονόματα με απλή αλυσίδα με ενδιάμεσο στοιχείο
Μπορείτε να επιλέξετε το όνομα ή το μονόγραμμα που επιθυμείτε και τα προσδώσετε το δικό σας προσωπικό στιλ μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών. Από το υλικό που επιθυμείτε, το χρώμα του, αν θέλετε απλή αλυσίδα ή με διάφορες χάντρες, πέρλες και άλλα στολίδια. Πολλές επιλογές από πρόσθετα στοιχεία για να συμβολίσετε τα συναισθήματα σας για το άτομο για το οποίο προορίζετε το κόσμημα σας ή απλά για να χαρακτηρίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό!
Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύ γλυκό αγοράκι ή κοριτσάκι, να του δώσετε το δικό σας ύφος χρησιμοποιώντας τα υλικά και τις επιλογές μας και να το ολοκληρώσετε χαράσσοντας το όνομα που επιθυμείτε πάνω του, εμείς σας κάνουμε δώρο τη χάραξη!
Boy & Girl κολιέ ή βραχιόλι με χάραξη σε αλυσίδα επιλογής σας
Η διαδικασία είναι απλή, για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε μας στο 2310 238318 ή ρίξτε πρώτα μια ματιά στο www.q-jewellery.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου